Livsmedel
Livets minsta beståndsdelar och organismer påverkar oss människor i större utsträckning än du kanske vet om. När vissa mikroorganismer i fil och yoghurt kan göra oss friskare och stärka vårt immunförsvar, kan andra göra oss sjuka. Och helt andra organismer kan användas för att tillverka till exempel biogas som används till bilbränsle.
Agronom - Livsmedel
Vill du kunna skapa livsmedel av hållbara råvaror? Vill du veta om det är nyttigt att äta insekter eller om tång kan användas för framtidens proteinförsörjning? Läs till livsmedelsagronom och påverka framtidens livsmedelsförsörjning.
Livsmedelsprogrammet
Hur är maten sammansatt och vad gör den nyttig? Påverkas produktkvalitén av hur råvaran hanteras och hur vi tillverkar livsmedlen? Hur bedömer man om maten är skadlig? Läs livsmedelsprogrammet och bli expert på säker mat.
Agricultural, Food and Environmental Policy Analysis - masterprogram
På det här programmet lär sig studenterna att analysera och utforma riktlinjer med fokus mot mat-, lantbruks- och miljösektorerna.
Food and Landscape
Hjälp till att skapa hållbara perspektiv på mat genom att lära dig om kopplingen mellan mat, människor och platser.
Sustainable Food Systems
Det här är masterprogrammet för dig som siktar på att bli expert på hållbara livsmedelssystem och som vill ta dig an utmaningar i hela livsmedelskedjan.