Nyheter från BT
-
Laget samlas i jakten på hållbara limmer
I jakten på hållbara limmer har BioGlue-Center efter sitt första år kommit långt i bemanningen av... -
Ingefärsdoft i svinstian: Forskare undersöker grisars doftminnen
Hos människor finns en tydlig koppling mellan dofter, känslor och minnen. Men hur är det för djur... -
Takväxthus – En väg framåt för urban matproduktion i Sverige?
Takväxthus kan bidra med färska, lokalproducerade livsmedel samtidigt som de optimerar... -
Ljus påverkar effektiviteten av biologisk bekämpning
Användande av mikroorganismer för bekämpning av växtsjukdomar i växthus är vanligt inom biologisk... -
SustAinimal 2.0 beviljas medel av FORMAS
Forskningsrådet Formas har i dag meddelat att SustAinimal får medel för att arbeta med de... -
Kapplöpning för att skapa hållbara livsmedelssystem
Vår livsmedelsförsörjning kommer att ställas inför allt större utmaningar när klimatet förändras.... -
Hälsa och matproduktion i ett förändrat klimat
Det hållbara och klimatneutrala samhället behöver vara resurssnålare och vi behöver värna om... -
Vägen mot ett hållbart samhälle
Det finns en rad ambitiösa mål för det hållbara och klimatneutrala samhället, men hur vägen dit s...