Nyhet

SLU Artdatabankens webbplats flyttar

Publicerad: 08 oktober 2024

På torsdag den 10 oktober mellan kl. 14.00- ca 17.00 byter SLU Artdatabankens webbplats adress. Vad som tidigare hittades på ”artdatabanken.se” flyttar till ”slu.se/artdatabanken”. Under tidsperioden kan webbplatsen tillfälligt ligga nere.

Som del i en övergripande uppdatering av SLU:s webbplatser flyttar SLU Artdatabanken in under universitets huvuddomän ”slu.se”. Den tidigare adressen ”artdatabanken.se” ersätts av adressen ”slu.se/artdatabanken”. Flytten gäller alltså SLU Artdatabankens generella webbplats och inte Artportalen eller Artfakta – de påverkas inte. Dock kan länkningar från webbapplikationerna påverkas under torsdagseftermiddagen. I samband med flytten genomförs också en omstrukturering av webbplatsens innehåll för att göra det lättare att hitta.

Automatisk omdirigering görs för alla sidor till de nya adresserna. Det innebär att gamla adresser fortsatt kommer att fungera under en tid framöver. Men länkar du till vår webbplats är det viktigt att du byter ut de gamla länkarna till de nya. Eventuellt kommer vissa sidor att leda till högre nivåer i sidstrukturen. Vi arbetar löpande med övergången men ber om överseende med eventuella tillfälliga fel.


Kontaktinformation

Cecilia Nordström, webbansvarig kommunikatör
SLU Artdatabanken
cecilia.nordstrom@slu.se018-672441, 072-2032967