Nyheter
-
19 mars 2025
Ny studie: 180 000 ton bröd och bakverk slängs årligen
I Sverige slängs årligen 100 000 ton bröd och 80 000 ton fikabröd, där mer än hälften blir svinn... -
18 mars 2025
Ny rapport från SustAinimal: Svensk mjölkproduktion – Vad kan vi lära av det förflutna? Trendindikatorer bakåt och vägar framåt
I en ny rapport sammanfattas resultaten från en övergripande studie som gjordes inom det... -
17 mars 2025
Odling knyter samman samtal om framtiden
Vad tänker människor i Rosengård om framtiden och hur kan man odla inomhus i en källare på ett br... -
12 mars 2025
Mindre ”djursvinn” på ekologiska nötkreatursgårdar
En viktig del av matsvinnet är djur som förloras redan på gårdsnivå och aldrig går till slakt. En... -
05 mars 2025
Åsa Domeij utsedd till årets SLU-alumn
Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood har utsetts till årets SLU-alumn. Med ett långvarigt...