Fakta
Ort: Webbinarium på Zoom
Arrangör: SLU Future Food och SVA
Sista anmälningsdag: 20 maj 2021
Pris: Gratis
Mer information:
Annsofie Wahlström, programchef vid SLU Future Food
Ann Lindberg, generaldirektör SVA
Ann Albihn, SVA. Adjungerad professor vid institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap, SLU
Stefan Gunnarsson, universitetslektor vid institutionen för husdjurens miljö och hälsa, SLU
Lotta Rydhmer, professor vid institutionen för husdjursgenetik, SLU
SLU Future Food, forskning och samverkan för ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart livsmedelssystem – en tvärvetenskaplig satsning för att möta morgondagens utmaningar.
Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag. SVA främjar djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning.
I samband med webbinariet så släpps rapporten "Klimatanpassning av svensk animalieproduktion – säkrare tillgång på livsmedel under en kris". Arbetet som ligger till grund för rapporten har finansierats med medel från SMHI:s myndighetsnätverk för klimatanpassning.
Vi ber er vänligen om detta
- Ha kameran på (det är trevligare att se varandra)
- Ha mikrofonen av (om du inte ska delta i samtalet)