Fakta
Ort: Webbinarium på Zoom
Arrangör: SLU Future Food
Sista anmälningsdag: 8 juni 2021
Pris: Gratis
Mer information:
Lotta Nordmark (moderator), Universitetsadjunkt vid Biosystem och teknologi, SLU
Elisabeth von Essen, forskare vid Institutionen för människa och samhälle, SLU
Emelie Eriksson, projektledare och kostekonom vid Livsmedelsverket
Sarah Säll, forskare vid Institutionen för ekonomi, SLU
Sara Spendrup, forskare vid Institutionen för människa och samhälle, SLU
Lars Mogren, forskare vid Biosystem och teknologi, SLU
SLU Future Food, forskning och samverkan för ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart livsmedelssystem – en tvärvetenskaplig satsning för att möta morgondagens utmaningar.
Webbinariet görs i samband med FN:s år för frukt och grönsaker. Mer fakta finns på SLU Future Foods sida om Frukt- och grönsaksåret 2021.