Hur implementerar vi hållbarhetsaspekter på gårdsnivå från gröda till ko? Lantbruket står inför stora utmaningar för att kunna producera hållbara livsmedel med mindre resurser och med minskade utsläpp av växthusgaser.
Hur möter vi dessa utmaningar samt konsumenternas ökade informationshunger? Och vilka verktyg och strategier kan vi använda i sociala medier för att bättre kommunicera de positiva aspekterna av animalieproduktion?
Välkommen till ett webbinarium med Dr. Jude L. Capper från Livestock Sustainability Consultancy. Jude pratar om hur vi kan implementera hållbara metoder på gårdsnivå inom områden som produktivitet, foder, djurhälsa och välfärd men också vikten av att social acceptans av jordbruksmetoder när vi strävar mot en mer hållbar produktion.
Dr. Jude L. Capper är forskare och fristående konsult inom hållbar animalieproduktion i Storbritannien. Målet med hennes verksamhet är att kommunicera vilka faktorer som påverkar hållbarheten inom animalieproduktion samt öka kunskapen och förståelsen om intressenter i hela livsmedelskedjan från lantbrukare till detaljhandel, beslutsfattare och konsumenter.
Läs mer om Jude Capper på bovidia.com>
Webbinariet hålls på engelska och spelas in. Vill du inte synas i inspelningen kan du hålla din kamera avstängd och anonymisera ditt namn.
Zoomlänk: