SLU Future Foods referensgrupp

Senast ändrad: 25 mars 2025

SLU Future Foods externa referensgrupp ger plattformen ett omvärldsperspektiv och har en sammansättning som så brett som möjligt ska representera olika delar av livsmedelssystemet. Gruppen deltar i arbetet med att utveckla plattformens aktiviteter och bidrar på så sätt till att SLU Future Food uppnår uppsatta projekt- och verksamhetsmål.

Medlemmar i referensgruppen

  • Thomas Bertilsson, Upplandsstiftelsen
  • Linda Jäderskog, MSB
  • Åsa Domeij, Axfood
  • Harald Svensson, konsult
  • Helena Brunnkvist, Livsmedelsverket 
  • Richard Tellström, etnolog och måltidsexpert
  • Wictoria Bondesson, LRF
  • Jan Bertoft, Sveriges konsumenter
  • Maria Gardfjell, Röda korset i Uppsala
  • Elice Fällström, Jordbruksverket
  • Lars Eriksson, Länsstyrelsen Västernorrland
  • Ulf Sonesson, RISE