Mikrobiell hortikultur Doft varnar för närvaro av tarmsmittor på bladgrönsaker Fältförutsättningar för lyckad löklagring med minskat svinn Förundersökning rörande minskat näringsläckage från odlingar med frilandsgrönsaker i Skåne Ekologisk och biodynamisk grönsaksproduktion i lågenergiväxthus – hållbara, resilienta och innovativa livsmedelsproduktionssystem (acronym: GreenResilient) Hur kommer vi dit? Hållbar skörd och kvalité hos tunnel producerade jordgubbssorter Produktion av matsvampen ostronskivling Produktkvalité hos växter odlade i akvaponiska system Prototyp Plant factory: Innovativ strategi för kostnadseffektivt och hållbart produktionssystem för grönsaker året runt med minskade utsläpp från transporter och långväga transporter utarbetas på campus Alnarp Skenet kan bedra - men doften avslöjar kontaminerade bladgrönsaker Smakjakten. Vägen till smakrikare svenska grönsaker Utveckling av bioreaktorbaserade odlingssystem för produktion av foderråvara för fisk Utveckling av ett biologiskt filtermaterial baserat på svampodlingssubstrat för vattenbehandling Vad får vi för mat idag? Kvinnorna, barnen och tillgången till mat i staden: fallet Addis Ababa Växtextrakt för bekämpning av humanpatogen på bladgrönsaker Växtföljder vid ekologisk odling i växthus
Kontaktinformation Ämnesgruppsledare Beatrix Alsanius Maria ErnforsYenitze FimbresMaria HellströmMaria KarlssonSamar KahlilIsabella KlemanLars MogrenAnna-Karin Rosberg Sändlista till hela ämnesgruppen