Ny sökning
FS0009

Innovation och implementering

This course deals with challenges in the food system and ways to solve them through innovative thinking in groups. It is a projects based course that starts with inspiration of real projects, study visits, theoretical bases in innovative methods and complementary inputs from e.g. art and gastronomy. Within the course there is a focus on the project process and team development. In parallel with the group project students writes an individual reflection on the process and who to adapt new thinking from different perspectives that the student choose e.g. in geography and time.

Kursvärdering

Kursvärderingen är ännu inte aktiverad

Kursvärderingen är öppen mellan 2025-01-17 och 2025-02-02

Kursplan och övrig information

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Food and Landscape Food and Landscape - Master’s programme Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 26170 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1F)
Ämne: Landskapsarkitektur Matstudier
Kurskod: FS0009 Anmälningskod: SLU-20159 Plats: Alnarp Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Ansvarig institution: Institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning Studietakt: 100%