Ny sökning
FÖ0488

Konsumentbeteende och hållbar livsmedelskonsumtion

Kursvärdering

Andra kursvärderingar för FÖ0488

Läsåret 2023/2024

Konsumentbeteende och hållbar livsmedelskonsumtion (FÖ0488-40135)

2024-03-20 - 2024-06-02

Kursplan och övrig information

Litteraturlista

Readings Fö0468 Consumer behaviour and sustainable food consumption

**
**1. Main course book: Solomon et al. (2019) Consumer behaviour: A European perspective. https://www.pearson.com/en-gb/subject-catalog/p/consumer-behaviour-a-european-perspective/P200000005457/9781292245430

2. Additional book with focus on food choice: Shepherd & Raats (2006). The psychology of food choice. Wallingford: CABI. Available as e-book through the SLU Library: e.g. https://www.cabidigitallibrary.org/doi/10.1079/9780851990323.0000

3. Thaler & Sunstein (available in different prints) Nudge. https://www.adlibris.com/se/bok/nudge-9780241552100.

All other papers and materials used will be made available on Canvas

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Nej Kursen ges som en programkurs: Masterprogrammet Hållbara livsmedelssystem Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 26170 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1F)
Ämne: Livsmedelsvetenskap Företagsekonomi
Kurskod: FÖ0488 Anmälningskod: SLU-40012 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Ansvarig institution: Institutionen för människa och samhälle Studietakt: 100%