Ny sökning
LV0102

Projektledning för innovation i hållbara livsmedelssystem

Information från kursledaren

Welcome to the course Project management for innovation in sustainable food systems!

Below you will find the zoom-link and password for the course introduction on Monday.

You have a preliminary schedule at the course home page, as well as on our Canvas page. You will notice that times are always written in full hours, but we normally begin 15 minutes past each hour. This mean that we start 13:15 on Monday the 18th of January. However, the digital classroom will be open a couple of minutes before we start.

Note that some lectures may have alternative starting times. You will get a notice if any of the scheduled times differ from the normal.

Topic: LV0102: Course introduction and Introductory workshop

Time: Jan 18, 2021 01:15 PM Stockholm

Join Zoom Meeting

https://slu-se.zoom.us/j/67875176365

Meeting ID: 678 7517 6365

Passcode: 730397

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

LV0102-30263 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Andra kursvärderingar för LV0102

Läsåret 2022/2023

Projektledning för innovation i hållbara livsmedelssystem (LV0102-30052)

2023-01-16 - 2023-03-21

Läsåret 2021/2022

Projektledning för innovation i hållbara livsmedelssystem (LV0102-30158)

2022-01-17 - 2022-03-23

Läsåret 2019/2020

Projektledning för innovation i hållbara livsmedelssystem (LV0102-30063)

2020-01-20 - 2020-03-24

Läsåret 2018/2019

Projektledning för innovation i hållbara livsmedelssystem (LV0102-30065)

2019-01-21 - 2019-03-25

Kursplan och övrig information

Litteraturlista

  1. Innovation management and new product development Författare: Paul Trott ISBN: 978-1-292-13342-3 [Innovation management and new product development] (https://www.pearson.com/uk/educators/higher-education-educators/program/Trott-Innovation-Management-and-New-Product-Development-6th-Edition/PGM1101395.html) Kommentar: This is the main course book
  2. Parts of "Management innovation - Integrating technological, market and organizational change" Författare: Tidd, J. & Bessant, J. ISBN: 978-1-118-36063-7 [Parts of "Management innovation - Integrating technological, market and organizational change"] (https://www.wiley.com/en-se/Managing+Innovation:+Integrating+Technological,+Market+and+Organizational+Change,+6th+Edition-p-9781119379454) Kommentar: We use some chapters from this book. There are accessible copies at the SLU library. This was the main course book 2019-2020. Course evaluations have strongly suggested another main course book, why we this year will use Trott "innovation management" instead.

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 38054 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1F)
Ämne: Livsmedelsvetenskap
Kurskod: LV0102 Anmälningskod: SLU-30263 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Ansvarig institution: Institutionen för människa och samhälle Studietakt: 100%