Ny sökning
LV0103

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem

Information från kursledaren

Welcome to the course Prospects and challenges for sustainable food systems!

The course introduction begins at 13.15 in the lecture hall 'Dvalin' in the VHC building. For students also admitted to the master's programme 'Sustainable Food Systems', the roll-call and programme-specific information is given 12.30, directly in connection with the joint welcome ceremony.

All course information is available on the canvas course page, which will be regularly updated before the start of the course, and then used as the main communication channel throughout the course.

The literature list is found under the canvas heading 'Modules - course information', https://slu-se.instructure.com/courses/12107. Also the course schedule is found on canvas.

Kind regards,

Pernilla & Johan (course leaders)

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

LV0103-10289 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Andra kursvärderingar för LV0103

Läsåret 2023/2024

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10410)

2023-08-28 - 2023-10-30

Läsåret 2022/2023

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10065)

2022-08-29 - 2022-10-31

Läsåret 2021/2022

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10209)

2021-08-30 - 2021-11-01

Läsåret 2020/2021

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10237)

2020-08-31 - 2020-11-01

Läsåret 2019/2020

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10066)

2019-09-02 - 2019-10-31

Läsåret 2018/2019

Möjligheter och utmaningar för hållbara livsmedelssystem (LV0103-10081)

2018-09-03 - 2018-11-11

Kursplan och övrig information

Litteraturlista

The complete literature list with links to the reports and articles as well as the course schedule is available on the canvas page of the course; https://slu-se.instructure.com/courses/12107/pages/course-literature.

For questions, please contact course leader Pernilla Tidåker (pernilla.tidaker@slu.se).

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Masterprogrammet Hållbara livsmedelssystem Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 38060 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1N)
Ämne: Livsmedelsvetenskap Livsmedelsvetenskap
Kurskod: LV0103 Anmälningskod: SLU-10289 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Ansvarig institution: Institutionen för energi och teknik Studietakt: 100%