Ny sökning
LV0135

Livsmedelslagstiftning och kvalitetsledning

Information från kursledaren

Hello and welcome to the Food law and quality management!

The schedule is available as pdf, as well as digitally in TimeEdit.

The Canvas room will be open for a warm-up activity on Friday, the first day of the course.

We meet in Arenander at 8:15 on Monday for the course introduction, then jump right into Food law with our guest lecturer and lawyer, Jonas Christensen.

Looking forward to meeting you on Monday!

Regards,
Su-lin Hedén and Klara Nilsson

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

LV0135-20131 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Kursplan och övrig information

Litteraturlista

Food quality management
Technological and managerial principles and practices

Pieternel A. Luning and Willem J. Marcelis
Published: 2020, Wageningen Academic Publishers Pages: 474

ISBN: 978-90-8686-348-8
https://doi.org/10.3920/978-90-8686-899-5

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Agronom livsmedel Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 19030 SEK Nivå: Avancerad nivå (A1N)
Ämne: Livsmedelsvetenskap
Kurskod: LV0135 Anmälningskod: SLU-20131 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Ansvarig institution: Institutionen för molekylära vetenskaper Studietakt: 100%